MEDIBLANC

Whitening

Fogfehérítő hatású fogkrém

Mitől különlegesen a MEDIBLANC Whitening fogkrém?
Nemcsak tökéletesen fehérré teszi a fogakat, hanem eltávolít minden szennyeződést és lerakódást, frissíti a leheletet, valamint olyan különleges folyamatokkal és összetevőkből készült, melyeket más fogkrémek nem használnak és melyeknek köszönhetően elérheti a tökéletesen tiszta fogak érzését. Ezenkívül nagyon gyengéd a szájüreghez is.

 • tökéletesen fehérré teszi a fogakat a speciális szilikák segítségével
 • kitisztítja a nehezen hozzáférhető helyeket is
 • erősíti a fogzománcot
 • csökkenti a kellemetlen szájszagot
 • sokáig tartó frissességet hagy maga után a szájban
 • biztosítja a tökéletesen tiszta fogak érzését
 • gyengéd a szájüreghez a természetes anyagokból álló összetevőknek köszönhetően
 

Működésének elve 3 fázisban foglalható össze.


A FOGLEPEDÉK GYORS ELTÁVOLÍTÁSA NEDVESÍTÉS

1. fázis – Nedvesítés

A fogmosás általában néhány percet vesz igénybe, ezért fontos, hogy ez alatt a rövid idő alatt megfelelően benedvesítődjenek a fogak, bőséges hab képződjön és a hatóanyagok egyenletesen eljussanak mindenhová, melyek aztán magukhoz kötik az ételmaradékot és a foglepedéket. Ezért a MEDIBLANC Whitening fogkrém habzó anyagokat tartalmaz, melyek nagyon gyorsan képesek hatékonnyá tenni a tisztítás folyamatát. Az aktív hatóanyagok képesek bejutni a nehezen elérhető részekre is, ahová a fogkefével nem jut el. A MEDIBLANC Whitening fogkrém különleges összetevői gátolják a mikroorganizmusok növekedését, s így nagyon effektíven megszünteti a kellemetlen szájszagot.


ALAPOS TISZTÍTÁS, A FOGAK ÉS AZ ÍNY VÉDELME TISZTÍTÓ HATÁS

2. fázis – Az aktív anyagok hatékonysága és ápolás

A fogak maximális fehérségét a különleges fogászati mikronizált szilikák biztosítják. A speciálisan kifejlesztett, 10 mikron átlagos méretű, éles szélek nélküli szilikáknak köszönhetően az abrazivitása a fogzománccal szemben nagyon alacsony, igy a fogak tisztítása rendkívül gyengéd, mégis nagyon hatásos. Fogmosás közben minden szilika részecske akár súlya kétszeresének megfelelő mennyiségű szennyeződést köt magára, így garantálva a maximális tisztítást. A fogzománc nagyobb védelmére és erősítésére mikronizált kalcium-foszfátot alkalmaztunk, melyek hatására jobban bejutnak az ásványi anyagok a fogba, így felgyorsítják az ásványosodás folyamatát. Ez a hagyományos fogkrémek esetében akár 5 percig is tarthat!


FOKOZATOSAN OLDÓDÓ AROMA A HOSSZAN TARTÓ FRISSESSÉGÉRT FRISS HATÁS

3. fázis – Hosszan tartó friss lehelet

A hagyományos fogkrémekkel ellentétben a MEDIBLANC Whitening fogkrém hosszan tartó friss hatást biztosít, mely még a fogmosás után is sokáig érezhető. Ez a fogkrém úgy készült, hogy a benne lévő szabadalmaztatott természetes édesítőszerek, mentol és borsmenta folyamatosan oldódjanak fel a fog tisztítása során, így a frisesség nem múlik el pár másodperccel a fogmosás befejezése után.

A MEDIBLANC Whitening kivételesen gyengéd a szájüreghez. Nem tartalmaz szintetikus édesítőszereket, SLS/SLES és más irritáló tartósítószereket.Nincs benne fluorid, peroxid és parabén sem. Nem okoz szájszárazságot. A MEDIBLANC Whitening rendszeres használatával tökéletesen tiszta, védett és fehér fogai lesznek, amit hagyományos fogkrémekkel nem érhet el. Ezzel a fogkrémmel valóban úgy fogja érezni, hogy tiszta a foga.A professzionális MEDIBLANC fogkrémek:

Mi teszi egyedivé a MEDIBLANC
professzionális szájápolást?

A három fázisú elv!

Az egymást segítő három fázisú elv vezet a tökéletes tiszta
és védett szájüreghez.

 • NEDVESÍTÉS
 • TISZTÍTÓ HATÁS
 • FRISS HATÁS

Összetevők

 • mikronizált szilikák - 10 mikron méretű különleges részecskék, melyek akár súlyuk kétszeresének megfelelő mennyiségű szennyeződést képesek megkötni. Mivel nincsennek éles széleik, így nagyon gyengédek a fogzománchoz.
 • mikronizált kalcium-foszfát – felgyorsítják és hatékonyabbá teszik az ásványosodás folyamatát. Védi és erőssé teszi a fogzománcot.
 • a szabadalmaztatott természetes édesítőszerek, mentol és borsmenta folyamatosan oldódnak fel a fog tisztítása során, így a frisesség nem múlik el pár másodperccel a fogmosás befejezése után.

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Xylitol, Sodium Sarcosinate, Bamboo Fibers, Cellulose Gum, Acacia Senegal Gum, Titanium Dioxide, Menthol, Aroma, Malic Acid, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium PCA

Komplett megoldások szájhigiénia
MEDIBLANC

A MEDIBLANC termékeket exkluzívan az iparfumeria.hu webáruházban veheti meg.

Czech Republic www.notino.cz
Slovakia www.notino.sk
Poland www.iperfumy.pl
Germany www.notino.de
Austria www.notino.at
Hungary www.notino.hu
Romania www.aoro.ro
Ukraine www.parfumeria.ua
Bulgaria www.enzo.bg
Slovenia www.salma.si
Spain www.fapex.es
Portugal www.fapex.pt
Great Britain www.notino.co.uk