MEDIBLANC

STRONG BLACK

FOGKRÉM

Mitől különlegesen a MEDIBLANC STRONG BLACK fogkrém?
A STRONG BLACK maximális tisztaságérzetet, üde leheletet és természetes fehér fogakat eredményező fekete fogkrém. Kémiai fehérítő és erős dörzshatású anyagokat nem tartalmaz. Eredményességét különleges aktív fekete szén és fogászati mikronizált szilikát kombinációja garantálja. Az aktív szén hatékonyan nyeli el a fogzománc szennyeződéseit, így megakadályozza a kellemetlen lehelet kialakulását. A mentol, aloe vera és stevia kivonatok kombinációja hosszan tartó üde szájízt eredményez.

 • Az aktív fekete szén és a fogászati ​mikronizált szilikát természetes módon fehéríti a fogakat
 • Még a nehezen hozzáférhető helyeket is hatékonyan tisztítja
 • Természetes alapú összetevői miatt kíméletesen ápolja a szájüreget
 • Garantálja a tökéletesen tiszta fogak érzését
 • Véd a foglepedék képződése és a fogszuvasodás ellen
 • Hatása fokozottan antimikrobiális
 • Erősíti és védi a fogzománcot
 • Megakadályozza a kellemetlen szájszag kialakulását
 • Hosszan tartó friss lehelet garantál
 • Teljes körű szájüregi védelmet nyújt
 

Működésének elve 3 fázisban foglalható össze.


A FOGLEPEDÉK GYORS ELTÁVOLÍTÁSA NEDVESÍTÉS

1. fázis – Nedvesítés

A fogmosás általában néhány percet vesz igénybe, ezért fontos, hogy ez alatt a rövid idő alatt megfelelően benedvesítődjenek a fogak, bőséges hab képződjön és a hatóanyagok egyenletesen eljussanak mindenhová, melyek aztán magukhoz kötik az ételmaradékot és a foglepedéket. Ezért a MEDIBLANC STRONG BLACK fogkrém habzó anyagokat tartalmaz, melyek nagyon gyorsan képesek hatékonnyá tenni a tisztítás folyamatát. Az aktív hatóanyagok képesek bejutni a nehezen elérhető részekre is, ahová a fogkefével nem jut el. A MEDIBLANC STRONG BLACK fogkrém különleges összetevői gátolják a mikroorganizmusok növekedését, s így nagyon effektíven megszünteti a kellemetlen szájszagot.


ALAPOS TISZTÍTÁS, A FOGAK ÉS AZ ÍNY VÉDELME TISZTÍTÓ HATÁS

2. fázis – Az aktív anyagok hatékonysága és ápolás

A fogak maximális fehérségét a különleges fogászati mikronizált szilikák biztosítják. A speciálisan kifejlesztett, 10 mikron átlagos méretű, éles szélek nélküli szilikáknak köszönhetően az abrazivitása a fogzománccal szemben nagyon alacsony, igy a fogak tisztítása rendkívül gyengéd, mégis nagyon hatásos. Fogmosás közben minden szilika részecske akár súlya kétszeresének megfelelő mennyiségű szennyeződést köt magára, így garantálva a maximális tisztítást. A fogzománc nagyobb védelmére és erősítésére mikronizált kalcium-foszfátot alkalmaztunk, melyek hatására jobban bejutnak az ásványi anyagok a fogba, így felgyorsítják az ásványosodás folyamatát. Ez a hagyományos fogkrémek esetében akár 5 percig is tarthat!


FOKOZATOSAN OLDÓDÓ AROMA A HOSSZAN TARTÓ FRISSESSÉGÉRT FRISS HATÁS

3. fázis – Hosszan tartó friss lehelet

A hagyományos fogkrémekkel ellentétben a MEDIBLANC STRONG BLACK fogkrém hosszan tartó friss hatást biztosít, mely még a fogmosás után is sokáig érezhető. Ez a fogkrém úgy készült, hogy a benne lévő szabadalmaztatott természetes édesítőszerek, mentol és borsmenta folyamatosan oldódjanak fel a fog tisztítása során, így a frisesség nem múlik el pár másodperccel a fogmosás befejezése után.

A MEDIBLANC STRONG BLACK kivételesen gyengéd a szájüreghez. Nem tartalmaz szintetikus édesítőszereket, SLS/SLES és más irritáló tartósítószereket.Nincs benne fluorid, peroxid és parabén sem. Nem okoz szájszárazságot. A MEDIBLANC STRONG BLACK rendszeres használatával tökéletesen tiszta, védett és fehér fogai lesznek, amit hagyományos fogkrémekkel nem érhet el. Ezzel a fogkrémmel valóban úgy fogja érezni, hogy tiszta a foga.A professzionális MEDIBLANC fogkrémek:

Mi teszi egyedivé a MEDIBLANC
professzionális szájápolást?

A három fázisú elv!

Az egymást segítő három fázisú elv vezet a tökéletes tiszta
és védett szájüreghez.

 • NEDVESÍTÉS
 • TISZTÍTÓ HATÁS
 • FRISS HATÁS

Összetevők

 • mikronizált szilikák - 10 mikron méretű különleges részecskék, melyek akár súlyuk kétszeresének megfelelő mennyiségű szennyeződést képesek megkötni. Mivel nincsennek éles széleik, így nagyon gyengédek a fogzománchoz.
 • mikronizált kalcium-foszfát – felgyorsítják és hatékonyabbá teszik az ásványosodás folyamatát. Védi és erőssé teszi a fogzománcot.
 • a szabadalmaztatott természetes édesítőszerek, mentol és borsmenta folyamatosan oldódnak fel a fog tisztítása során, így a frisesség nem múlik el pár másodperccel a fogmosás befejezése után.

Aqua, Silica, Sorbitol, Glycerin, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Xylitol, Lauryl Glucoside, Sodium Carboxymethylcellulose, Acacia Senegal Gum Extract, Charcoal powder, Menthol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Saccharin, Potassium Sorbate, Stevia Rebaudiana Extract, Citric Acid, Sodium PCA.

Komplett megoldások szájhigiénia
MEDIBLANC

A MEDIBLANC termékeket exkluzívan az iparfumeria.hu webáruházban veheti meg.

Czech Republic www.notino.cz
Slovakia www.notino.sk
Poland www.iperfumy.pl
Germany www.notino.de
Austria www.notino.at
Hungary www.notino.hu
Romania www.aoro.ro
Ukraine www.parfumeria.ua
Bulgaria www.enzo.bg
Slovenia www.salma.si
Spain www.fapex.es
Portugal www.fapex.pt
Great Britain www.notino.co.uk