MEDIBLANC

Sensi-Relief

Fogkrém az érzékeny fogakra

Mitől különlegesen a MEDIBLANC Sensi-Relief fogkrém?
Nemcsak nagyon jelentősen enyhíti a fogak érzékenységét, hanem eltávolít minden szennyeződést és lerakódást, frissíti a leheletet, valamint olyan különleges folyamatokkal és összetevőkből készült, melyeket más fogkrémek nem használnak és melyeknek köszönhetően elérheti a tökéletesen tiszta fogak érzését. Ezenkívül nagyon gyengéd a szájüreghez is.

 • egységessé teszi a fogzománc apró sérüléseit
 • megújítja a sejtszerkezetet azokon a helyeken, ahol a fogíny visszahúzódik a fognyakról
 • csökkentik a hideg, meleg vagy savanyú ételek és italok okozta érzékenységet a fogakban
 • véd a gyulladással szemben
 • meggátolja a foglepedék és a fogszuvasodás képződését
 • erősíti a fogzománcot
 • sokáig tartó frissességet hagy maga után a szájban
 

Működésének elve 3 fázisban foglalható össze.


A FOGLEPEDÉK GYORS ELTÁVOLÍTÁSA NEDVESÍTÉS

1. fázis – Nedvesítés

A fogmosás általában néhány percet vesz igénybe, ezért fontos, hogy ez alatt a rövid idő alatt megfelelően benedvesítődjenek a fogak, bőséges hab képződjön és a hatóanyagok egyenletesen eljussanak mindenhová, melyek aztán magukhoz kötik az ételmaradékot és a foglepedéket. Ezért a MEDIBLANC Sensi-Relief fogkrém habzó anyagokat tartalmaz, melyek nagyon gyorsan képesek hatékonnyá tenni a tisztítás folyamatát. Az aktív hatóanyagok képesek bejutni a nehezen elérhető részekhez is, ahová a fogkefével nem jut el. A MEDIBLANC Sensi-Relief fogkrém különleges összetevői gátolják a mikroorganizmusok növekedését, s így nagyon effektíven megszünteti a kellemetlen szájszagot.


ALAPOS TISZTÍTÁS, A FOGAK ÉS AZ ÍNY VÉDELME TISZTÍTÓ HATÁS

2. fázis – Az aktív anyagok hatékonysága és ápolás

Az érzékeny fogak sokszor nagyon korlátoznak minket, és kellemetlen hirtelen fájdalommal járnak. Az érzékenység leginkább ott fordul elő, ahol a fogíny visszahúzódik a fognyakról, és így az íny nem rejti el a fog érzékeny részét, esetleg ha megsérül vagy teljesen eltűnik a fogzománc. A regeneráló hatásáról ismert speciálisan módosított Allantoin alkotja a MEDIBLANC Sensi-Relief fogkrém alapját. Az Allantoin egy olyan anyag, mely képes regenerálni és egységessé tenni a fogzománc apró sérüléseit, mely a fogérzékenységet okozza. Ezen kívül hatékonyan megújítja a sejtszerkezetet azokon a helyeken, ahol a fogíny visszahúzódik a fognyakról, és eltömíti azokat a csatornákat, melyek a fog idegeihez vezetnek, melyek a fájdalom forrásai. Gyógyító és gyulladásellenes hatású. Ezek a különleges összetevők csökkentik a hideg, meleg vagy savanyú ételek és italok okozta érzékenységet a fogakban. A MEDIBLANC Sensi-Relief fogkrém különleges fogászati mikronizált szilikákat tartalmaz. A speciálisan kifejlesztett, 10 mikron átlagos méretű, éles szélek nélküli szilikáknak köszönhetően az abrazivitása a fogzománccal szemben nagyon alacsony, így a fogak tisztítása rendkívül gyengéd, mégis nagyon hatásos. Fogmosás közben minden szilika részecske akár súlya kétszeresének megfelelő mennyiségű szennyeződést köt magára, így garantálva a maximális tisztítást. A fogzománc nagyobb védelmére és erősítésére mikronizált kalcium-foszfátot alkalmaztunk, melyek hatására jobban bejutnak az ásványi anyagok a fogba, így felgyorsítják az ásványosodás folyamatát. Ez a hagyományos fogkrémek esetében akár 5 percig is tarthat!


FOKOZATOSAN OLDÓDÓ AROMA A HOSSZAN TARTÓ FRISSESSÉGÉRT FRISS HATÁS

3. fázis – Hosszan tartó friss lehelet

A hagyományos fogkrémekkel ellentétben a MEDIBLANC Sensi-Relief fogkrém hosszan tartó friss hatást biztosít, mely még a fogmosás után is sokáig érezhető. Ez a fogkrém úgy készült, hogy a benne lévő szabadalmaztatott természetes édesítőszerek, mentol és borsmenta folyamatosan oldódjanak fel a fog tisztítása során, így a frissesség nem múlik el pár másodperccel a fogmosás befejezése után.

A MEDIBLANC Sensi-Relief kivételesen gyengéd a szájüreghez. Nem tartalmaz szintetikus édesítőszereket, SLS/SLES és más irritáló tartósítószereket. Nincs benne fluorid, peroxid és parabén sem. Nem okoz szájszárazságot. A MEDIBLANC Sensi-Relief rendszeres használatával tökéletesen tiszta, védett és fehér fogai lesznek, amit hagyományos fogkrémekkel nem érhet el. Ezzel a fogkrémmel valóban úgy fogja érezni, hogy tiszta a foga.A professzionális MEDIBLANC fogkrémek:

Mi teszi egyedivé a MEDIBLANC
professzionális szájápolást?

A három fázisú elv!

Az egymást segítő három fázisú elv vezet a tökéletes tiszta
és védett szájüreghez.

 • NEDVESÍTÉS
 • TISZTÍTÓ HATÁS
 • FRISS HATÁS

Összetevők

 • módosított Allantoin – egységesíti a fogzománc apró sérüléseit. Csökkenti a fogak érzékenységét. Véd a gyulladásokkal szemben.
 • mikronizált szilikák - 10 mikron méretű különleges részecskék, melyek akár súlyuk kétszeresének megfelelő mennyiségű szennyeződést képesek megkötni. Mivel nincsennek éles széleik, így nagyon gyengédek a fogzománchoz.
 • mikronizált kalcium-foszfát – felgyorsítják és hatékonyabbá teszik az ásványosodás folyamatát. Védi és erőssé teszi a fogzománcot.
 • a szabadalmaztatott természetes édesítőszerek, mentol és borsmenta folyamatosan oldódnak fel a fog tisztítása során, így a frissesség nem múlik el pár másodperccel a fogmosás befejezése után.

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Xylitol, Sodium Sarcosinate, Bamboo Fibers, Cellulose Gum, Acacia Senegal Gum, Titanium Dioxide, Menthol, Aroma, Allantoin, Potassium Sorbate, Sodium PCA

Komplett megoldások szájhigiénia
MEDIBLANC

A MEDIBLANC termékeket exkluzívan az iparfumeria.hu webáruházban veheti meg.

Czech Republic www.notino.cz
Slovakia www.notino.sk
Poland www.iperfumy.pl
Germany www.notino.de
Austria www.notino.at
Hungary www.notino.hu
Romania www.aoro.ro
Ukraine www.parfumeria.ua
Bulgaria www.enzo.bg
Slovenia www.salma.si
Spain www.fapex.es
Portugal www.fapex.pt
Great Britain www.notino.co.uk