MEDIBLANC

Healthy gums

Fogkrém az íny védelmére

Mitől különlegesen a MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém?
Nemcsak nagyon hatásosan véd a fogínysorvadással, vagyis a parodontózissal szemben, hanem eltávolít minden szennyeződést és lerakódást, frissíti a leheletet, valamint olyan különleges folyamatokkal és összetevőkből készült, melyeket más fogkrémek nem használnak és melyeknek köszönhetően elérheti a tökéletesen tiszta fogak érzését. Ezenkívül nagyon gyengéd a szájüreghez is.

 • megvédi a fogat a fogínysorvadással, a parodontózissal szemben
 • csökkenti a gyulladások és duzzanatok előfordulását
 • visszahúzza a fogínyt
 • csökkenti a fogínyvérzést
 • csökkenti a kellemetlen szájszagot
 • sokáig tartó frissességet hagy maga után a szájban
 • gyengéd a szájüreghez a természetes anyagokból álló összetevőknek köszönhetően
 

Működésének elve 3 fázisban foglalható össze.


A FOGLEPEDÉK GYORS ELTÁVOLÍTÁSA NEDVESÍTÉS

1. fázis – Nedvesítés

A fogmosás általában néhány percet vesz igénybe, ezért fontos, hogy ez alatt a rövid idő alatt megfelelően benedvesítődjenek a fogak, bőséges hab képződjön és a hatóanyagok egyenletesen eljussanak mindenhová, melyek aztán magukhoz kötik az ételmaradékot és a foglepedéket. Ezért a MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém habzó anyagokat tartalmaz, melyek nagyon gyorsan képesek hatékonnyá tenni a tisztítás folyamatát. Az aktív hatóanyagok képesek bejutni a nehezen elérhető részekhez is, ahová a fogkefével nem jut el.


ALAPOS TISZTÍTÁS, A FOGAK ÉS AZ ÍNY VÉDELME TISZTÍTÓ HATÁS

2. fázis – Az aktív anyagok hatékonysága és ápolás

A fogakon és az ínyen leülepedett baktériumok felelősek a sérülésekért és a fájdalmas gyulladások kialakulásáért, melyek a parodontózis első jelei. A következő stádiumban a fog és az íny között rés képződik, ahol a gyulladás megtelepedik, a fogíny fokozatosan visszahúzódik a fognyakról, vérezni kezd az íny, ami a fog elvesztéséhez vezethet. A MEDIBLANC Healthy Gums fogkrémben lévő aktív anyagok speciális feldolgozásának köszönhetően különleges eredményeket ér el nemcsak a megelőzésben, hanem a parodontózisban szenvedő íny és fogak ápolásában is. Ez a fogkrém a Zinc Citrate és a Zinc PCA anyagok különleges keverékét tartalmazza, melyek ott húzzák össze a szöveteket, ahol a fogágy találkozik a foggal. Ennek következtében kevésbé húzódik vissza a fogíny a fognyakról, valamint jelentősen csökkennek a parodontózis gyulladásos tünetei. Ezen kívül a MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém összetevői képesek megakadályozni a mikroorganizmusok növekedését, s így csökkentik a kellemetlen szájszagot, ami sokszor a fogínygyulladás kellemetlen velejárója. A MEDIBLANC fogkrém gyengéd a szájüreghez. A speciálisan kifejlesztett, 10 mikron átlagos méretű, éles szélek nélküli szilikáknak köszönhetően az abrazivitása a fogzománccal szemben nagyon alacsony, igy a fogak tisztítása rendkívül gyengéd, mégis nagyon hatásos. Fogmosás közben minden szilika részecske akár súlya kétszeresének megfelelő mennyiségű szennyeződést köt magára, így garantálva a maximális tisztítást. A fogzománc nagyobb védelmére és erősítésére mikronizált kalcium-foszfátot alkalmaztunk, melyek hatására jobban bejutnak az ásványi anyagok a fogba, így felgyorsítják az ásványosodás folyamatát. Ez a hagyományos fogkrémek esetében akár 5 percig is tarthat!


FOKOZATOSAN OLDÓDÓ AROMA A HOSSZAN TARTÓ FRISSESSÉGÉRT FRISS HATÁS

3. fázis – Hosszan tartó friss lehelet

A hagyományos fogkrémekkel ellentétben a MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém hosszan tartó friss hatást biztosít, mely még a fogmosás után is sokáig érezhető. Ez a fogkrém úgy készült, hogy a benne lévő szabadalmaztatott természetes édesítőszerek, mentol és borsmenta folyamatosan oldódjanak fel a fog tisztítása során, így a frissesség nem múlik el pár másodperccel a fogmosás befejezése után.

A MEDIBLANC Healthy Gums kivételesen gyengéd a szájüreghez. Nem tartalmaz szintetikus édesítőszereket, SLS/SLES és más irritáló tartósítószereket. Nincs benne fluorid, peroxid és parabén sem. Nem okoz szájszárazságot. A MEDIBLANC Healthy Gums rendszeres használatával tökéletesen tiszta, védett és fehér fogai lesznek, amit hagyományos fogkrémekkel nem érhet el. Ezzel a fogkrémmel valóban úgy fogja érezni, hogy tiszta a foga.A professzionális MEDIBLANC fogkrémek:

Mi teszi egyedivé a MEDIBLANC
professzionális szájápolást?

A három fázisú elv!

Az egymást segítő három fázisú elv vezet a tökéletes tiszta
és védett szájüreghez.

 • NEDVESÍTÉS
 • TISZTÍTÓ HATÁS
 • FRISS HATÁS

Összetevők

 • Zinc Citrate és a Zinc PCA anyagok különleges keveréke - ott húzzák össze a szöveteket, ahol a fogágy találkozik a foggal. Ennek következtében kevésbé húzódik vissza a fogíny a fognyakról, valamint jelentősen csökkennek a parodontózis gyulladásos tünetei
 • mikronizált szilikák - 10 mikron méretű különleges részecskék, melyek akár súlyuk kétszeresének megfelelő mennyiségű szennyeződést képesek megkötni. Mivel nincsennek éles széleik, így nagyon gyengédek a fogzománchoz.
 • mikronizált kalcium-foszfát – felgyorsítják és hatékonyabbá teszik az ásványosodás folyamatát. Védi és erőssé teszi a fogzománcot.
 • a szabadalmaztatott természetes édesítőszerek, mentol és borsmenta folyamatosan oldódnak fel a fog tisztítása során, így a frissesség nem múlik el pár másodperccel a fogmosás befejezése után.

Aqua, Hydrated silica, Sorbitol, Glycerin, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Xylitol, Sodium Sarcosinate, Bamboo Fibers, Cellulose Gum, Acacia Senegal Gum, Zinc PCA, Titanium Dioxide, Menthol, Aroma, Zinc Citrate, Potassium Sorbate, Allantoin

Komplett megoldások szájhigiénia
MEDIBLANC

A MEDIBLANC termékeket exkluzívan az iparfumeria.hu webáruházban veheti meg.

Czech Republic www.notino.cz
Slovakia www.notino.sk
Poland www.iperfumy.pl
Germany www.notino.de
Austria www.notino.at
Hungary www.notino.hu
Romania www.aoro.ro
Ukraine www.parfumeria.ua
Bulgaria www.enzo.bg
Slovenia www.salma.si
Spain www.fapex.es
Portugal www.fapex.pt
Great Britain www.notino.co.uk