MEDIBLANC

Whitening
Aloe Vera

FOGKRÉM

Mitől különlegesen a MEDIBLANC Whitening ALOE VERA fogkrém?
A MEDIBLANC Whitening ALOE VERA fogkrém a folyamatok és összetevők különleges egységét mutatja be, melyet más fogkrémekben nem találhat és ennek köszönhetően átélheti a tökéletesen tiszta fogak érzését.

 • Tökéletesen fehérré teszi a fogakat a speciális sziliknek, valamint a legkiválóbb minőségű ALOE VERA kivonatnak köszönhetően
 • Elpusztítja a fogszuvasodást okozó baktériumokat
 • Regenerálja az ínyt
 • Tisztítja a nehezen elérhető területeket is
 • Erősíti a fogzománcot
 • Kiküszöböli a szájszagot
 • Hosszan tartó friss érzést hagy hátra a szájba
 • Biztosítja a tökéletesen kitisztított fogak érzését
 • Gyengéd a szájüreghez a természetes alapú összetevőknek köszönhetően
 

Működésének elve 3 fázisban foglalható össze.


A FOGLEPEDÉK GYORS ELTÁVOLÍTÁSA NEDVESÍTÉS

1. fázis – Nedvesítés

A fogmosás általában néhány percet vesz igénybe, ezért fontos, hogy ez alatt a rövid idő alatt megfelelően benedvesítődjenek a fogak, bőséges hab képződjön és a hatóanyagok egyenletesen eljussanak mindenhová, melyek aztán magukhoz kötik az ételmaradékot és a foglepedéket. Ezért a MEDIBLANC Whitening fogkrém habzó anyagokat tartalmaz, melyek nagyon gyorsan képesek hatékonnyá tenni a tisztítás folyamatát. Az aktív hatóanyagok képesek bejutni a nehezen elérhető részekre is, ahová a fogkefével nem jut el. A MEDIBLANC Whitening fogkrém különleges összetevői gátolják a mikroorganizmusok növekedését, s így nagyon effektíven megszünteti a kellemetlen szájszagot.


ALAPOS TISZTÍTÁS, A FOGAK ÉS AZ ÍNY VÉDELME TISZTÍTÓ HATÁS

2. fázis – Az aktív anyagok hatékonysága és ápolás

A fogak maximális fehérségét a különleges fogászati mikronizált szilikák biztosítják. A speciálisan kifejlesztett, 10 mikron átlagos méretű, éles szélek nélküli szilikáknak köszönhetően az abrazivitása a fogzománccal szemben nagyon alacsony, igy a fogak tisztítása rendkívül gyengéd, mégis nagyon hatásos. Fogmosás közben minden szilika részecske akár súlya kétszeresének megfelelő mennyiségű szennyeződést köt magára, így garantálva a maximális tisztítást. A fogzománc nagyobb védelmére és erősítésére mikronizált kalcium-foszfátot alkalmaztunk, melyek hatására jobban bejutnak az ásványi anyagok a fogba, így felgyorsítják az ásványosodás folyamatát. Ez a hagyományos fogkrémek esetében akár 5 percig is tarthat!


FOKOZATOSAN OLDÓDÓ AROMA A HOSSZAN TARTÓ FRISSESSÉGÉRT FRISS HATÁS

3. fázis – Hosszan tartó friss lehelet

A hagyományos fogkrémekkel ellentétben a MEDIBLANC Whitening fogkrém hosszan tartó friss hatást biztosít, mely még a fogmosás után is sokáig érezhető. Ez a fogkrém úgy készült, hogy a benne lévő szabadalmaztatott természetes édesítőszerek, mentol és borsmenta folyamatosan oldódjanak fel a fog tisztítása során, így a frisesség nem múlik el pár másodperccel a fogmosás befejezése után.

A MEDIBLANC Whitening kivételesen gyengéd a szájüreghez. Nem tartalmaz szintetikus édesítőszereket, SLS/SLES és más irritáló tartósítószereket.Nincs benne fluorid, peroxid és parabén sem. Nem okoz szájszárazságot. A MEDIBLANC Whitening rendszeres használatával tökéletesen tiszta, védett és fehér fogai lesznek, amit hagyományos fogkrémekkel nem érhet el. Ezzel a fogkrémmel valóban úgy fogja érezni, hogy tiszta a foga.A professzionális MEDIBLANC fogkrémek:

Mi teszi egyedivé a MEDIBLANC
professzionális szájápolást?

A három fázisú elv!

Az egymást segítő három fázisú elv vezet a tökéletes tiszta
és védett szájüreghez.

 • NEDVESÍTÉS
 • TISZTÍTÓ HATÁS
 • FRISS HATÁS

Összetevők

 • mikronizált szilikák - 10 mikron méretű különleges részecskék, melyek akár súlyuk kétszeresének megfelelő mennyiségű szennyeződést képesek megkötni. Mivel nincsennek éles széleik, így nagyon gyengédek a fogzománchoz.
 • mikronizált kalcium-foszfát – felgyorsítják és hatékonyabbá teszik az ásványosodás folyamatát. Védi és erőssé teszi a fogzománcot.
 • a szabadalmaztatott természetes édesítőszerek, mentol és borsmenta folyamatosan oldódnak fel a fog tisztítása során, így a frisesség nem múlik el pár másodperccel a fogmosás befejezése után.

Aqua, Hydrated Silica, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sorbitol, Glycerin, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Xylitol, Lauryl Glucoside, Bamboo Fibers, Cellulose Gum, Acacia Senegal Gum, CI 77891, Menthol, Aloe Vera Aroma, Orange Flavour Aroma, Proteins Thaumatins, Menthyl PCA, Potassium Sorbate, Stevia leaf extract, Citric Acid, Sodium PCA.

Komplett megoldások szájhigiénia
MEDIBLANC

A MEDIBLANC termékeket exkluzívan az iparfumeria.hu webáruházban veheti meg.

Czech Republic www.notino.cz
Slovakia www.notino.sk
Poland www.iperfumy.pl
Germany www.notino.de
Austria www.notino.at
Hungary www.notino.hu
Romania www.aoro.ro
Ukraine www.parfumeria.ua
Bulgaria www.enzo.bg
Slovenia www.salma.si
Spain www.fapex.es
Portugal www.fapex.pt
Great Britain www.notino.co.uk